Wijkhuis Beveren

Wijkhuis Beveren

Een plek voor jong en oud. Een plek voor ontmoeting, ontspanning en engagement. Een plek voor Beveren. Een nieuw huis voor Beverenaars. Doe je mee?

Stad Roeselare wil samen met jullie een nieuw wijkhuis bouwen in Beveren. Met dit wijkhuis willen we een nieuwe warme, levendige plek creëren, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar vele verenigingen een plek vinden.

Samen met Beveren

Als Stad vinden we het belangrijk dat iedereen in Beveren de kans krijgt om hieraan mee te werken. Hiervoor zijn de eerste stappen gezet in 2018. Toen polsten we aan de hand van een aantal concepttekeningen al eens naar het droomwijkhuis van de Bevernaars.

In 2020 gaan we verder met dit project, samen met jullie. Graag polsen we in deze fase naar jullie ideeën en wensen rond het wijkhuis. Laat ons weten wat jij graag zou organiseren of voor welke activiteit jij wel zou langskomen.

Vul hier de bevraging in.

Verenigingen worden bevraagd

Ook alle verenigingen zullen persoonlijk gecontacteerd worden om mee na te denken over de toekomst van het nieuwe wijkhuis. Dit zal in de zomermaanden gebeuren. Contacteer ons als je hierover vragen hebt, of als je niet zeker bent dat we de juiste gegevens van jouw vereniging hebben.

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn de draaischijf van het wijkhuis. Heb jij goesting om als vrijwilliger aan de slag te gaan of heb je een leuk idee voor het wijkhuis Beveren? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Zo kunnen we jou betrekken in het verdere traject.

Omschrijving project

Wil je weten wat er staat te gebeuren of heb je interesse in de timing van het project? Alle informatie over de realisatie van het wijkhuis vind je hieronder.

Welke ideeën en wensen heb jij voor het wijkhuis?

Vul hier de bevraging in