Dag van de buren

Dag van de buren

Dag van de Buren is een vaste traditie in Roeselare. Al vele jaren vinden we op deze avond héél veel Roeselarenaars met hun buren op straat terug

Dag van de Buren brengt heel veel mensen op straat, over alle generaties heen. Gezien dit in strijd is met de huidige coronamaatregelen, kan Dag van de Buren op 29 mei 2020 helaas niet doorgaan. We zoeken naar mogelijkheden om misschien op een later moment Dag van de Buren te vieren, maar momenteel is het nog niet duidelijk wat wanneer zal mogen op langere tijd.

Zet je buur in de bloemetjes

Nieuw op Dag van de buren 2020 was het project ‘Zet je buur in de bloemetjes’. We hebben heel wat enthousiaste inzendingen gekregen. De meest hartverwarmende verhalen werden zorgvuldig geselecteerd en deze personen worden op Dag van de Buren extra in de bloemetjes gezet door de Stad!

  • Heb jij ook zo'n buur die goud waard is? Stuur hem/haar een leuke wenskaart. Deze kan je vinden op Dag van de buren (29 mei) bij alle bakkers.

Een dikke dankjewel!

We willen jullie hierbij heel graag bedanken voor alle solidariteit die we intussen zien in de buurten, zoals het applaus en muziek voor onze zorgverleners, mensen die extra voor hun buren zorgen in deze moeilijke tijden, ...

  • Ben je zelf ook bereid om mensen te helpen in je buurt die het moeilijk hebben?
    Registreer je als vrijwilliger op het platform Roeselare Helpt. Als we weet hebben van iemand die hulp kan gebruiken in je buurt zullen we dan contact met je opnemen.